Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Sisäisen työnantajamielikuvan kehittäminen CMB ravintoloilla

Lällä, Taina (2020)

 
Avaa tiedosto
Lalla_Taina.pdf (1.172Mt)
Lataukset: 


Lällä, Taina
2020
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2020120826942
Tiivistelmä
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantoja CMB Ravintoloille. CMB Ravintolat on 17 eri ravintolasta koostuva ravintolaryhmä. Opinnäytetyön tavoitteena oli avata sisäisen työnantajamielikuvan käsitteitä ja sen kehittämiseen liittyviä toimenpiteitä, selvittää CMB Ravintoloiden nykytilannetta ja antaa heille kehittämisehdotuksia. Työnantajamielikuvaa käsiteltiin myös sosiaalisen vastuun kannalta.

Teoreettinen osuus perustuu tietokirjallisuuteen, tieteellisiin artikkeleihin, Haaga-Helian lehtoreiden opetusmateriaaleihin sekä internetjulkaisuihin.

CMB Ravintoloiden työnantajamielikuvaa selvitettiin kyselytutkimuksella, joka sisälsi monivalintakysymyksiä sekä avoimia kysymyksiä. Tutkimukseen käytettiin kvalitatiivista sekä kvantitatiivista tutkimusotetta. Avoimet kysymykset analysointiin laadullisella sisällönanalyysillä poimien yhtäläisiä teemoja ja aihealueita vastuksista.

Maailmalla opinnäytetyön tekoaikaan vallitsi pandemia, joka aiheutti haasteita kyselyn toteuttamiseen. Kyselyn toteuttamista siirrettiin koska Suomessa keväällä 2020 ravintoloille asetettiin rajoituksia aukioloihin ja asiakasmääriin, joten CMB Ravintolat joutuivat lomauttamaan koko henkilöstönsä. Kun kysely toteutettiin syksyllä 2020, CMB Ravintoloilla normaalin 150 henkilöstön sijaan, henkilöstöä oli työssä vain 63.

Kyselyn vastausprosentti oli 76,2. Kyselyn tulokset olivat pääpiirteittäin positiivisia vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta. Suurimpina kehittämistoimenpiteinä toivottiin lisää koulutusta sekä viestintää.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste