Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Centria-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Centria-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Teollisen lihan käsittelyprosessin optimointi

Roiko, Janette (2012)

 
Avaa tiedosto
roiko_janette.pdf (420.4Kt)
Lataukset: 


Roiko, Janette
Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu
2012
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201204024016
Tiivistelmä
Opinnäytetyön toimeksiantaja Pouttu Oy on keskisuuri lihanjalostusyritys. Pouttu Oy on kokenut monia rakeenteellisia muutoksia viime vuosina. Kasvava yritys kehittää koko ajan uusia korkealaatuisia tuotteita markkinoille. Pouttu pyrkii jatkuvasti parantamaan raaka-aineiden käyttöä ja käyttämään tuoreinta teknologiaa.

Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää lihanjalostusteollisuuden käyttämän natriumnitraatin vaikutusta lihanvedesidontakykyyn ja lihan erilaisten sulatustapojen vaikutusta lihan loppukäyttöön. Opinnäytetyö sisältää salaisen osion.

Tutkimuksesta saatuja tuloksia voidaan käyttää hyödyksi lihanjalostusprosessien eri vaiheissa.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste