Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Ammattikeittiöiden gluteenittomat tuotteet ja kestävä kehitys

Korkiakoski, Kirsi (2021)

 
Avaa tiedosto
Opinnäytetyö_Korkiakoski_Kirsi.pdf (527.7Kt)
Lataukset: 


Korkiakoski, Kirsi
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202105199467
Tiivistelmä
Ammattikeittiöissä ja gluteenittomia tuotteita valmistavissa leipomoissa painotetaan myös gluteenittomien tuotteiden kohdalla, ympäristön kannalta tärkeiden asioiden huomioimista. Jokaisessa keittiössä pyritään vähentämään hävikkiä, kierrättämään, säästämään energiaa, minimoimaan kuljetuksia ja valmistamaan gluteenittomat tuotteet sopiviksi useammalle erikoisruokavaliolle. Vaikka ekologisuutta painotetaan paljon, kuitenkin tuotteiden valinnassa / valmistuksessa tärkeimmiksi tekijöiksi nousevat sosiaalisen ulottuvuuden tekijät. Gluteenittomien tuotteiden kohdalla ehdottomina valintaperusteina ovat maukkaat, terveelliset sekä ravitsevat tuotteet.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste