Konceptutveckling av ett värdshus i Åbo: Underlag för en affärsplan
Herrlin, Christian (2021)
Herrlin, Christian
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2021060614583
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2021060614583
Tiivistelmä
Syftet med detta examensarbete är att skapa en grundläggande affärsplan för att öppna ett hypotetiskt värdshus. För att kunna uppnå detta syfte så bygger jag upp mitt examensarbete stegvis där jag behandlar olika delar som jag anser är viktiga att ta itu med i planeringen av ett värdshus. Jag kommer att använda mig av litteratur och källor från böcker, artiklar samt webbsidor.
Värdshus är en form av inkvartering som har funnits i århundraden men som förlorat intresse med åren. Värdshusmarknaden inom inkvartering kan ha en ny nischmarknad och det kan finnas ett ställe i Åbo för denna marknad.
Teorin som används för att slutföra en affärsplan för att skapa ett värdshus är baserat på böcker, webbsidor samt tidningsartiklar. Slutligen har jag skapat min egen idé av ett hypotetiskt värdshus.
Värdshus är en form av inkvartering som har funnits i århundraden men som förlorat intresse med åren. Värdshusmarknaden inom inkvartering kan ha en ny nischmarknad och det kan finnas ett ställe i Åbo för denna marknad.
Teorin som används för att slutföra en affärsplan för att skapa ett värdshus är baserat på böcker, webbsidor samt tidningsartiklar. Slutligen har jag skapat min egen idé av ett hypotetiskt värdshus.