Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Tuotekehitysprosessin kehittäminen : Case Kotipizza

Montonen, Juuso (2021)

 
Avaa tiedosto
Opinnäytetyö_Montonen_Juuso.pdf (1.636Mt)
Lataukset: 


Montonen, Juuso
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Tässä opinnäytetyössä käsitellään elintarvikkeiden tuotekehitystä. Opinnäytetyössä avataan kysymyksiä, miksi tuotekehitystä tehdään ja miksi tuotekehityksen onnistuminen on tärkeää yrityksen toiminnan kannalta. Teoreettisessa osiossa käsitellään tuotekehitysprosessia alusta loppuun asti, jotta kokonaiskuva prosessista tulisi ilmi. Lisäksi teoriaosuudessa käsitellään mitä tuotekehitys on ja mitä sillä pyritään saavuttamaan. Tuotekehitysprosessi osiossa käsitellään kokonaisuudessaan tuotekehitystä vaihe vaiheelta. Opinnäytetyön teoreettisessa tutkimuksessa tutkitaan toimeksiantajan tuotekehitysprosessin kehittämistä hyödyntäen asiakasta- ja yrittäjäkyselyitä. Saatujen tulosten luotettavuuttakin on tärkeä tutkia, että onko saadut vastaukset luotettavia kehittämisen kannalta. Tutkimus suoritetaan viidessä Kotipizzan ravintolassa Etelä-Suomen alueella haastatellen asiakkaita, jotka ostavat tutkimuksessa mukana olevan pizzan sekä yrittäjiä ja henkilökuntaa, jotka tätä valmistavat. Opinnäytetyön ensimmäisessä kappaleessa vastataan kysymykseen ”Mitä tuotekehitys on?”, jossa siis avataan tuotekehityksen kannalta tärkeitä käsitteitä, tuotekehitysprosessin malleja sekä tuotekehitysstrategioita. Tarkoitus on luoda mahdollisimman selkeä kuva tuotekehitysestä, jotta tutkimuksen analysointi sekä sen tulosten avaaminen sekä ymmärtäminen olisi helpompaa ymmärtää. Toisessa kappaleessa esitellään toimeksiantajaa eli Kotipizzaa ja heidän toimintaansa. Tämän jälkeen tulee tutkimuksesta kertominen. Aluksi käsitellään tutkimusasetelmaa sekä tutkimuksen tavoitetta. Tämän jälkeen käsitellään ja avataan opinnäytetyössä käytettyjä tutkimustyylejä sekä niiden teoriaa ja käytäntöjä. Tutkimustuloksissa käsitellään ja analysoidaan tehtyjä asiakas- ja henkilökuntatutkimuksia sekä käsitellään saatuja tuloksia ja niiden luotettavuutta. Lopuksi opinnäytetyössä avataan kehittämisideoita sekä pohditaan tutkimuksen onnistumista ja saatuja tuloksia alussa asetettuun tutkimuskysymykseen nojauten.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste