Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Ravintolaliiketoiminnan aloittaminen Seinäjoella

Laitala, Sami (2013)

 
Avaa tiedosto
Laitala Sami.pdf (998.7Kt)
Lataukset: 


Laitala, Sami
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2013
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2013053112041
Tiivistelmä
Tässä opinnäytetyössä selvitetään ravintolayrittäjyyden mahdollisuutta ja näkymiä. Työssä käsitellään ravintolalle tärkeitä tekijöitä ja perehdytään niihin. Erityisesti huomiota kiinnitetään erilaisiin trendeihin, kuten lähiruokaan.

Opinnäytetyö toteutetaan omiin tarpeisiin aikajänteellä seuraavat 20 vuotta. Tässä ajassa maailma ehtii kuitenkin muuttua, ja sitä muutosta pohditaan työn tutkimusosuudessa.

Ruoka - ja ravintoalalla on kilpailijoita useasta eri alasta. Seinäjoella on jo valmiiksi kova kilpailu, mutta omasta mielestäni tarpeeksi hyviä ravintoloita ei ole – eikä niitä voi olla koskaan liikaa.

Opinnäytetyö vahvisti yrittäjyyshaluja. Ravintoala sai tukea alleen, mutta samalla myös lähiruoan kasvatuksesta löytyy liiketaloudellista ajatusta. Ravintoloitsijan on järkevää kasvattaa itse esim. yrttejä tai ainakin perehtyä niiden kasvatukseen.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste