Pop-up kahvilan perustaminen : case Kesäkahvila Helsingin Hella
Feri, Toni (2013)
Feri, Toni
Turun ammattikorkeakoulu
2013
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2013110616663
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2013110616663
Tiivistelmä
Opinnäytetyöni käsittelee nykyään suosittujen, väliaikaisiksi tarkoitettujen pop-up -kahviloiden perustamista ja toiminnan organisoimista. Tutkimusmenetelminä käytin alaan liittyvään kirjallisuuteen ja artikkeleihin tutustumista, sekä haastatteluja. Opinnäytetyöni toteutus tapahtui aineistoon tutustumalla, projektin käytännön toteutuksella (kahvilan perustaminen ja sulkeminen), sekä kokemuksista raportoinnilla.
Opinnäytetyöni kirjallinen osuus pitää sisällään, mitä asioita pop-up -kahvilan perustamisessa tulee ottaa huomioon Suomessa. Opinnäytetyö ei ota kantaa siihen, onko pop-up -kahvilan perustaminen kannattavaa liiketaloudellisesti, mutta antaa ymmärtää että kokonaisuutena kokemus voi olla palkitseva.
Opinnäytetyöni kirjallinen osuus pitää sisällään, mitä asioita pop-up -kahvilan perustamisessa tulee ottaa huomioon Suomessa. Opinnäytetyö ei ota kantaa siihen, onko pop-up -kahvilan perustaminen kannattavaa liiketaloudellisesti, mutta antaa ymmärtää että kokonaisuutena kokemus voi olla palkitseva.