Kylmäketjun hallinta
Alapiha, Kaisa (2014)
Alapiha, Kaisa
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2014
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201403143179
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201403143179
Tiivistelmä
Työssä tarkastellaan kylmäketjua ja sen hallintaa yleisesti ja lisäksi tutkitaan kylmäketjun hallintaa yrityksessä Kanavan Kevari ja pohditaan, olisiko yrityksen kylmäketjussa jotain kehitettävää. Kanavan Kevarissa on toiminnassa sekatavarakauppa, tilausravintola, kahvila, pitopalvelu ja motelli.
Aluksi työssä kerrotaan hieman Kanavan Kevarin historiasta ja toiminnasta. Sen jälkeen käsitellään kylmäketjua ja omavalvonnan eri osia. Sitten käsitellään elintarvikkeiden kuljetusta, varastointia ja tarjoilua yleisesti ja lisäksi kerrotaan miten elintarvikkeiden kuljetus, varastointi ja tarjoilu toimivat Kanavan Kevarilla.
Lopuksi tarkastellaan vielä lyhyesti, mitä hyötyä kylmäketjun hallinnasta on ja mitä kehittämiskohtia Kanavan Kevarin kylmäketjun hallinnassa voisi olla.
Aluksi työssä kerrotaan hieman Kanavan Kevarin historiasta ja toiminnasta. Sen jälkeen käsitellään kylmäketjua ja omavalvonnan eri osia. Sitten käsitellään elintarvikkeiden kuljetusta, varastointia ja tarjoilua yleisesti ja lisäksi kerrotaan miten elintarvikkeiden kuljetus, varastointi ja tarjoilu toimivat Kanavan Kevarilla.
Lopuksi tarkastellaan vielä lyhyesti, mitä hyötyä kylmäketjun hallinnasta on ja mitä kehittämiskohtia Kanavan Kevarin kylmäketjun hallinnassa voisi olla.