Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Kiertolaispanimon perustaminen: Brändin kehittäminen

Hautamäki, Susanne Hannele (2022)

Avaa tiedosto
Kiertolaispanimon perustaminen -Brändin kehittäminen (478.0Kt)
Lataukset: 


Hautamäki, Susanne Hannele
2022
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2022060415346
Tiivistelmä
Suomessa on suhteellisen paljon pienpanimoita. Ala on ollut tasaisessa nousussa viimeiset kaksikymmentä vuotta. Pienpanimoiden lisäksi on kolme isoa panimoa, jotka ovat johtaneet olutmarkkinoita Suomessa jo vuosikymmeniä. Näiden lisäksi alalla toimii kiertolaispanimoita, mikä on kevyempi ja helpompi yrittämisen ja tuotannon muoto perinteiseen panimotoimintaan verrattuna.

Tässä työssä käsitellään kiertolaispanimon perustamista ja kyseisen yrityksen brändäämistä. Jotta lukija pystyisi ymmärtämään aihetta paremmin, työssä sivutaan pienpanimo- ja ravintola-alaa sekä näiden tilannetta tämän hetken alueellisessa kilpailussa. Työssä käydään läpi myös markkinointikeinoja ja -kanavia.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste