Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

BRCGS:n implementointi kunnossapito-osastolla

Paju, Marko (2022)

 
Avaa tiedosto
Paju_Marko.pdf (2.351Mt)
Lataukset: 


Paju, Marko
2022
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2022100620879
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa BRC-elintarviketurvallisuusstandardin käyttöönotossa tarvittavat muutokset Forssassa sijaitsevan Liha ja Säilyke Oy:n kunnossapito-osastolla. Standardin käyttöönoton avulla yritys voi osoittaa, että sen tuoteturvallisuus on korkealla tasolla ja että yritys on sitoutunut tuoteriskien hallintaan.
Työn aikana tehtiin erilaisia kunnostus- ja muutostöitä verstastiloissa, otettiin käyttöön Lean-toimintamallin mukainen menetelmä siisteyden ja järjestyksen ylläpitämiseksi sekä kehitettiin uusia toimintamalleja BRC-standardin vaatimusten täyttämiseksi.
Lopputuloksena verstastiloista saatiin selkeämmät ja kaikille sen toiminnoille ja työvälineille järjestettiin paikka. Vanhoja käytäntöjä päivitettiin ja joitakin täysin uusia toimintatapoja otettiin käyttöön.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste