Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Centria-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Centria-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Puhtaat maut : Suomalainen ja unkarilainen ruokakulttuuri

Pavlovics, Lucia (2014)

 
Avaa tiedosto
pavlovics_lucia.pdf.pdf (589.4Kt)
Lataukset: 


Pavlovics, Lucia
Centria ammattikorkeakoulu (Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu)
2014
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2014060912220
Tiivistelmä
Opinnäytetyössä tutkitaan suomalaisen ja unkarilaisen ruokakulttuurin erityispiirteitä. Syvennytään suomalaisen ruoan historiaan ja nykyaikaisiin trendeihin, kuten unkarilaisiin ruokailutapoihin. Selvitetään perinteisten ruokien myyttejä ja todellisuutta. Tutustutaan huolellisesti sekä unkarilaiseen että suomalaiseen keittiöön, ruoanvalmistustapoihin ja muihin ravitsemukseen liittyviin erikoisuuksiin. Unkarilaisesta keittiöstä esitellään tuttuja asioita, hälvennetään ennakkoluuloja, oikaistaan väärinkäsityksiä ja läpikäydään erikoisia unkarilaisia ruokalajeja. Kaksi ravitsemusalan asiantuntijaa kertoo omia näkemyksiään ruokakulttuurista, josta voidaan tehdä johtopäätöksiä.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste