Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys työkirja

Ahonen-Coly, Susanna; Vitikka, Mika (2023)

 
Avaa tiedosto
Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys työkirja_Laurean erillisjulkaisu.pdf (1.551Mt)
Lataukset: 


Ahonen-Coly, Susanna
Vitikka, Mika
Laurea-ammattikorkeakoulu
2023
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-799-679-2
Tiivistelmä
Ruoka-ala on ala, jota tarvitaan aina, tarvitsemmehan ruokaa elääksemme. Ruoka-alalla on potentiaalia ja tarvetta uusille yrityksille. Myös alan yrittäjien eläköitymisen takia tarvitaan uusia jatkajia.

Tämä työkirja on tehty aiheeseen johdattavaksi oppaaksi ruoka-alan yrittäjäksi aikovalle tai alasta kiinnostuneelle, sekä taholle, joka suunnittelee tai toteuttaa koulutusta aiheesta. Työkirjan sisältö on suunniteltu yhdessä alan lehtoreiden sekä alan kehittämishankkeiden toimijoiden kanssa ja se antaa tekijöidensä kokemusten näköisen kuvan siitä, mitä aiheita kannattaa ottaa huomioon suunnitellessaalan yritystä kotimaisille markkinoille.

Työkirja on tehty osana Vastuullinen uusimaalainen ruoka -hanketta. Kaksivuotista hanketta (11/2021–3/2023) rahoitti Euroopan maaseudun kehittämisrahasto ja sen myöntäjänä toimi Uudenmaan ELY-keskus.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste