Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Asiakaskokemus ravintolan viinien tarjoilussa

Ylönen, Noora (2023)

 
Avaa tiedosto
Ylonen_Noora.pdf (545.9Kt)
Lataukset: 


Ylönen, Noora
2023
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2023112832175
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on tutkia ravintolan viinien tarjoiluprosessia ja asiakaskokemusta. Toimeksiantajana työlle toimii Tampereella sijaitseva ravintola Maranga. Idea työlle syntyi Marangan ravintolapäällikön ajatuksesta, koska haluttiin tietää, kuinka viinin vapaakaatoon siirtyminen vaikuttaa viiniä tilanneiden asiakaskokemukseen, ja heidän mielipiteisiinsä tarjoilutilanteesta sekä koko ravintolakokemuksesta.

Teoriaosuudessa kerrotaan viinikonseptista ravintola Marangassa, yleisesti viinien tarjoilusta, säilyttämisestä ja maistelusta sekä asiakaskokemuksesta, asiakaskokemuksen johtamisesta sekä digiajan asiakaskokemuksesta. Myös asiakasymmärrystä sekä palvelumuotoilua käsitellään teoriaosuudessa.

Tutkimusosuus käsittää asiakaspalautteiden sekä benchmarkingin analysoinnin, sekä vuoropäällikön haastattelun, joiden pohjalta on laadittu johtopäätökset Marangan asiakaskokemuksesta sekä viinien tarjoilusta. Johtopäätökset esitellään ravintola Marangan ravintolapäällikölle, ja niiden pohjalta voidaan kehittää viinien tarjoiluprosessia.

Tuloksena on raportti ravintola Marangan viinien tarjoiluprosessista, ja viiniä tilanneiden asiakkaiden asiakaskokemuksesta. Tulosten perusteella Marangan viinien tarjoiluprosessia voidaan kehittää tarpeen mukaan.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste