Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Turun ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Turun ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Instagramin ja Tiktokin hyödyntäminen ravintola-alan rekrytoinneissa

Haapaniemi, Juulia (2023)

 
Avaa tiedosto
Haapaniemi_Juulia.pdf (355.8Kt)
Lataukset: 


Haapaniemi, Juulia
2023
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2023121136190
Tiivistelmä
Ravintola-ala on viime vuosina kokenut todella isoja muutoksia ja potentiaalisia ehdokkaita on vaikea löytää. Yritykset ovat joutuneet todella tekemään töitä osaavan henkilöstön löytämiseksi. Sosiaalisen median kautta tehtävä rekrytointimarkkinointi on yksi keino ratkaista tämä ongelma. Tässä opinnäytetyössä oli tarkoituksena selvittää kuinka Instagramia ja Tiktokia kannattaa hyödyntää rekrytointimarkkinoinnissa ravintola-alan rekrytoinneissa henkilöstöpalveluyrityksessä.

Opinnäytetyön tietoperustassa käsiteltiin rekrytointiprosessia ja rekrytointimarkkinointia henkilöstöpalveluyrityksessä sekä sosiaalisen median hyödyntämistä rekrytointimarkkinoinnissa. Työssä kerättiin tietoa Tiktokin ja Instagramin hyödyntämisestä ravintola-alan rekrytoinneissa, minkä vuoksi työssä haastateltiin kahta henkilöstöpalveluyrityksen markkinointiosaston edustajaa.

Opinnäytetyön tuloksena luotiin ravintola-alan yritykselle sosiaalisen median suunnitelma vuosikellon tyyliin Instagramin ja Tiktokin hyödyntämisestä rekrytointimarkkinoinnissa. Suunnitelmaan oli koottu kaikki vuoden aikana tehtävät kampanjat ja pienet suunnitelmat niihin. Tämä sosiaalisen median suunnitelma on hyödynnettävissä missä tahansa ravintola-alan yrityksessä.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste