Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Uuden hanaoluen luominen ravintola Safe Filelle yhteistyössä Mallaskuun panimon kanssa

Salmenautio, Teemu (2024)

 
Avaa tiedosto
Salmenautio_Teemu.pdf (1.104Mt)
Lataukset: 


Salmenautio, Teemu
2024
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024052817178
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tarkoituksena oli luoda uusi asiakkaita kiinnostava sekä ravintolan toiveita vastaava hanaolut ravintola Save Filelle Mallaskuun panimon kanssa, sekä löytää tapoja, joilla ravintolan juomapuolen toimintaa voidaan kehittää. Työssä kartoitettiin ravintolan asiakkaiden mielipiteitä Microsoft Formsissa suoritetulla kyselyllä, jolla saatiin tietoa siitä, kuinka ravintola voisi lähteä toteuttamaan uutta palvelumuotoilua.

Teoriaosuudessa käsiteltiin lyhyesti oluen historiaa, oluen raaka-aineita sekä sitä, kuinka olutta valmistetaan. Teoriaosuudessa selvitetään myös tuotekehitysprosessia, palvelumuotoilua sekä kyselytutkimuksen toteuttamista.

Opinnäytteen lopputuloksena syntyi Mallaskuun panema olut, jonka Save File sai ostaa itselleen hanaolueksi. Opinnäytteessä suoritetusta kyselytutkimuksesta ravintola sai myös ideoita, joilla sen on mahdollista kehittää liiketoimintaansa tulevaisuudessa. Tulokset vahvistivat, että ravintolan kävijät ovat oluen ystäviä, joille laaja olutvalikoima on tärkeä. Maistelukokoiset lasit sekä pikkupurtava juomien kylkeen koettiin houkuttelevaksi. Myös oluen brändäys koettiin oluen ostamisessa vaikuttavaksi tekijäksi, kun taas hinnan merkitys oli asiakaskunnan mielestä vähäisempi.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste