Valmisruokatuotannon kehittäminen : case : Yritys X
Helsko, Harlan (2024)
Helsko, Harlan
2024
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024060320147
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024060320147
Tiivistelmä
Tuotantoprosessi on tuotannollista liiketoimintaa harjoittavan yrityksen tärkein osa. Tämä opinnäytetyö tutkii Yritys X:än tuotantoprosesseja.
Tavoitteena opinnäytetyössä on löytää ongelmakohtia tuotannon toiminnassa, luoda kehitysehdotuksia niiden poistamiseksi ja tuoda ne esille.
Tutkimus toteutettiin kvalitatiivisena tutkimuksena. Tutkimus toteutettiin hyödyntämällä haastatteluja sekä havainnoimalla tuotannon toimintaa aktiivisesti. Kerätyn aineiston perusteella tehtiin kehitysehdotuksia tutkimuksessa havaittuihin ongelmakohtiin.
Työn tuloksissa esitetään kehitysehdotuksia yrityksen tuotantoprosesseihin poistamalla ylimääräistä hukkaa, joka tuotannossa syntyy. Kehitysehdotuksien avulla yrityksen on mahdollista parantaa tuotannon tehokkuutta ja varautua nouseviin tuotantomääriin.
Tavoitteena opinnäytetyössä on löytää ongelmakohtia tuotannon toiminnassa, luoda kehitysehdotuksia niiden poistamiseksi ja tuoda ne esille.
Tutkimus toteutettiin kvalitatiivisena tutkimuksena. Tutkimus toteutettiin hyödyntämällä haastatteluja sekä havainnoimalla tuotannon toimintaa aktiivisesti. Kerätyn aineiston perusteella tehtiin kehitysehdotuksia tutkimuksessa havaittuihin ongelmakohtiin.
Työn tuloksissa esitetään kehitysehdotuksia yrityksen tuotantoprosesseihin poistamalla ylimääräistä hukkaa, joka tuotannossa syntyy. Kehitysehdotuksien avulla yrityksen on mahdollista parantaa tuotannon tehokkuutta ja varautua nouseviin tuotantomääriin.