Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Kausiravintolan ruokatuotteiden myyntien arviointi menuanalyysiin pohjautuen

Tikkanen, Henrik (2025)

 
Avaa tiedosto
Tikkanen_Henrik.pdf (603.7Kt)
Lataukset: 


Tikkanen, Henrik
2025
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202502072512
Tiivistelmä
Opinnäytetyössä analysoidaan Kasavana-Smith -mallin pohjalta kausiravintolan a’la carte -ruokalistan myyntejä. Työn teoriaosuus käsittää ravintolaliiketoiminnan kannattavuuden perusteet, hinnoittelun vaihtoehdot ja työssä käytetyn menuanalyysin teorian.

Työn toiminnallinen osuus kuvaa ensin myydyimmän tuotteen kehitysprosessin ja yksityiskohtaiset teoreettiset hinnoittelulaskelmat. Sen jälkeen kuvaan menuanalyysin toteuttamiseen tarvittavan teknisen prosessin askeleittain.

Analyysin toteuttamisen ja tuotteiden luokittelun jälkeen kerron tietopohjaan perustuvat kehitysvaihtoehdot ja tarjoan niihin myös oman näkemykseni parhaista kehitysvaihtoehdoista. Viimeinen luku käsittelee opinnäytetyön prosessia, uusia tutkimusmahdollisuuksia ja ajatuksia menuanalyysin tulevaisuudesta.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste