Elintarvikealan yritysten häiriö-ja erityistilanteisiin varautuminen ja nykytilanteen kartoittaminen Lappeenrannan seudulla
Pätäri, Jatta (2023)
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202504196995
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202504196995
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteita oli kolme, joista ensimmäisenä tavoitteena oli selvittää Lappeenrannan seudun elintarvikealan toimijoiden valmiusaste häiriö- ja
erityistilanteita varten. Toisena ja kolmantena tavoitteena oli vertailla eri kokoisten yritysten varautumisastetta sekä tuottaa elintarvikealan yrityksille toimijaohje, jossa kerrotaan mahdollisista häiriötilanteista yleisesti ja ohjeistetaan
ennakoivasta varautumisesta.
erityistilanteita varten. Toisena ja kolmantena tavoitteena oli vertailla eri kokoisten yritysten varautumisastetta sekä tuottaa elintarvikealan yrityksille toimijaohje, jossa kerrotaan mahdollisista häiriötilanteista yleisesti ja ohjeistetaan
ennakoivasta varautumisesta.