Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Näkemyksiä ruokatrendien vaikutuksista asiakaskäyttäytymiseen

Rautanen, Jevgeni (2025)

 
Avaa tiedosto
Rautanen_Jevgeni.pdf (1.035Mt)
Lataukset: 


Rautanen, Jevgeni
2025
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2025060621066
Tiivistelmä
Tämä tutkimus tarkastelee ruokatrendien mahdollista vaikutusta kuluttajien ostopäätöksiin ja sitä kautta ravintola-alan ammattilaisten työhön heidän päivittäisessä toiminnassaan. Tutkimuksen tavoitteena on herättää ammattilaisten kiinnostusta ruokatrendien analysointiin sekä selvittää, miten ruokatrendit vaikuttavat asiakaskäyttäytymiseen ja siten ruokatuotannon ammattilaisten työhön. Tutkimusongelmana on asiakastuntemuksen merkitys ja tarve ymmärtää asiakkaiden käyt-täytymistä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste