Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Turun ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Turun ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Kolmioleivän valmistus hävikkileivästä

Lyytikkä, Ville (2025)

 
Avaa tiedosto
Lyytikka_Ville.pdf (834.4Kt)
Lataukset: 


Lyytikkä, Ville
2025
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2025092925364
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää sopivatko nykyisessä kolmioleipien valmistusprosessissa hyödyntämättä jäävät leipien kantapalat uuden leipätuotteen valmistukseen. Tavoitteena oli edetä selvityksessä niin pitkälle kuin mahdollista ottaen huomioon prosessimuutokset ja ympäristövaikutukset. Kokeellisen osuus toteutettiin opinnäytetyön toimeksiantajan Oy Lunden Ab Jalostaja, Turun tehtaalla.

Opinnäytetyössä arvioitiin kahden valmiiksi siivutetun vuokaleivän kantapalojen toimivuutta tuotantolinjalla ja niiden mikrobiologista säilyvyyttä. Leipämateriaalin laadun lisäksi suunniteltiin mitä muutoksia tuotantoprosessiin pitäisi tehdä, jotta leivän kantapalojen käyttö olisi mahdollista. Tehtyjen testien perusteella arvioitiin mahdollista tuotantovolyymia sekä tuotantoprosessin muutoksia.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste