Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)
  • Näytä viite

Broilerin siiven kypsennysprosessin kehittäminen

Hangasmaa, Tuire (2025)

 
Avaa tiedosto
Hangasmaa_Tuire.pdf (1.044Mt)
Lataukset: 

Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad
Hangasmaa, Tuire
2025
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2025101826164
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteena oli löytää ratkaisuja broilerin siipien kypsennysprosessin kehittämiseen, keskittyen erityisesti hävikin vähentämiseen ja tuotteen laadun parantamiseen. Kehitystyö toteutettiin XX. Opinnäytetyö tehtiin osana broilerin siiven laadun parantamisen ja hävikin pienentämisen muodostamaa kehityskokonaisuutta.
Kirjallisessa osuudessa tarkasteltiin broilerinlihan ominaisuuksia ja sen kypsymiseen vaikuttavia tekijöitä, painottaen erityisesti pH:n ja suolaamisen vaikutusta rakenteeseen ja saantoon. XX.
Paisto-ohjelmaan löydettiin ratkaisu, joka vakioitiin osaksi tuotantoprosessia. Tämä paransi tuotteen laatua ja vähensi paistohävikkiä. XX. Kartoituksen tulokset tukivat myös muiden kehitysprojektien etenemistä, jotka tähtäävät laadun parantamiseen ja hävikin vähentämiseen. Työ sisältää liike- ja ammattisalaisuuksia. Työn tutkimusosa ja tulokset ovat Atria Valmisruoka Oy:n omaisuutta.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste