dc.contributor.author | Rauhamäki, Tuomas | |
dc.date.accessioned | 2010-03-08T08:34:21Z | |
dc.date.available | 2010-03-08T08:34:21Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | URN:NBN:fi:amk-201003064212 | |
dc.identifier.uri | http://www.theseus.fi/handle/10024/9436 | |
dc.language.iso | fin | |
dc.publisher | Tampereen ammattikorkeakoulu | |
dc.rights | All rights reserved | |
dc.subject | ISO 22000 | |
dc.subject | elintarviketurvallisuuskäsikirja | |
dc.title | Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän päivitys | |
dc.type.ontasot | fi=AMK-opinnäytetyö|sv=YH-examensarbete|en=Bachelor's thesis| | |
dc.identifier.dscollection | 10024/6709 | |
dc.organization | Tampereen ammattikorkeakoulu | |
dc.subject.ysa | standardit | |
dc.subject.ysa | elintarviketurvallisuus | |
dc.subject.ysa | riskinarviointi | |
dc.subject.ysa | pakkaukset | |
dc.subject.ysa | vaarat | |
dc.subject.ysa | hallintajärjestelmät | |
dc.subject.ysa | hyvät käytännöt | |
dc.subject.ysa | elintarviketeollisuus | |
dc.contributor.organization | Tampereen ammattikorkeakoulu | |
dc.subject.degreeprogram | fi=Paperi-, tekstiili- ja kemiantekniikka|sv=Pappers-, textil- och kemiateknik|en=Paper, Textiles, Chemistry| | |
dc.subject.discipline | Paperitekniikan koulutusohjelma | |