Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

Kotijuuston uudistus ja sen vaikutus tuotantoon

Lunden, Noora (2015)

 
Avaa tiedosto
Kotijuuston uudistus ja sen vaikutus tuotantoon.pdf (1.242Mt)
Lataukset: 


Lunden, Noora
Hämeen ammattikorkeakoulu
2015
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2015071313848
Tiivistelmä
Tässä opinnäytetyössä esitellään Valion kotijuuston tuoteuudistus suunnittelusta toteutukseen ja uudistuksen vaikutukset tuotantoon. Työssä perehdyttiin tuotekehitykseen, elintarvikehygieniaan, juuston valmistukseen ja työn tekijän omakohtaiseen työkokemukseen.

Tuoteuudistuksen loppuun vieminen kesti oletettua kauemmin. Uudistus ei aiheuttanut suuria hankaluuksia tuotannossa. Lyhyen ajan jälkeen voidaan sanoa, että uudistetun tuotteen myynti on hienoisessa nousussa verrattuna vanhaan tuotteeseen.

Tuotteen kannalta muutos oli positiivinen. Kotijuusto pääsi uuteen tuoteryhmään ja se sai lisää myyntiaikaa, mainostusta ja positiivista palautetta asiakkailta.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste