Haku
Viitteet 1-10 / 12
Laitoksen rakenteen ja toiminnallisten vaatimusten täyttäminen SeAMKin uudessa elintarvikelaitoksessa
(2019)
Tässä työssä käsiteltiin rakenteiden ja toiminnallisten vaatimusten täyttämistä uudessa SeAMKin elintarvikelaitoksessa. Työssä tutkittiin rakenteellisen ja ajallisen erottamisen vaatimia toimintoja, henkilökunnan kulkureittejä, ...
Prosessimuutoksen vaikutus sous vide -broilerituotteiden tuotelaatuun
(2019)
Työn tavoite oli vaihtoehtoisen sous vide -prosessin avulla muokata broilerituotteitta vastaamaan asiakkaiden toiveita. Ongelmiksi broilerituotteissa asiakkaat kokivat toisiinsa takertuneet lihat ja pakkauksessa olevan ...
Ravinnon lisänä käytettävien luonnontuotteiden laadun valvonta: Soluviljelmään perustuva sytotoksisuuden määritys
(2019)
Opinnäytetyössä selvitettiin kirjallisuuden avulla ravinnon lisänä käytettävien luonnontuotteiden laadun valvontaa sekä kokeellisesti eräiden luonnontuotteiden sytotoksisuutta. Työ tehtiin yhteistyössä Oulun yliopiston ...
Mallasleivän tuotekehitys
(2019)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin yhteistyössä Lapuan Leipä Oy:n sekä Mallaskuun Panimo Oy:n kanssa. Työn tavoitteena oli selvittää oluen panemisen sivuvirtana syntyvän mäskin uudelleen prosessointi leipomotuotteen valmistusaineena ...
Talousveden ammonium- ja nitriittianalyysimenetelmien validointi Gallery-diskreettianalysaattorille
(2019)
Tämä opinnäytetyö tehtiin SeiLab Oy:n Seinäjoen toimipisteen kemian laboratoriolle. Työn tavoitteena oli siirtää talousvesien nitriitti- ja ammoniumtyppianalyysimenetelmät vanhalta Shimadzu UV-1800 -laitteelta Thermo Fisher ...
Suklaatryffelin säilyvyys
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää suklaatryffeleiden mikrobiologista laatua, sekä tuotteiden säilyvyysaikaa.
Näytteitä tutkittiin laboratoriossa joulukuussa 2017 sekä tammi-helmikuussa 2018. Tutkittavaksi ...
Perehdytysmateriaalin kehittäminen : case Veljekset Keskinen Oy
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoituksena oli päivittää uusien työntekijöiden perehdytysmateriaali Veljekset Keskinen Oy:n ruokamyymälän Herkkutorille. Työn tavoitteena oli laatia ajantasainen ja perusteellinen ...
Toisen asteen ammatillisen työelämässä oppimisen ohjausprosessin ja työelämäyhteistyön kehittäminen
(2019)
Toisen asteen ammatillisen koulutuksen työelämässä oppimista tulee ammatillisen reformin myötä lisätä. Opintojen työelämävastaavuutta pitää kasvattaa, jotta opiskelija hyötyisi opinnoistaan enemmän tulevaisuuden työelämän ...
Keksikuorrutteen tuotekehitys
(2019)
Opinnäytetyö toteutettiin Kankaanpään leipomolle. Työn tavoitteena oli kehitellä toimeksiantajan valikoimassa ennestään olevaan keksiin kuorrute, joka olisi hieman erilainen kuin muut heidän valikoimassaan olevat tuotteet. ...
Pakkausmateriaalin ja -kaasun vaikutus valmissalaatin laatuun
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin pakkausmateriaalin ja pakkauskaasun merkitystä tuotelaatuun ja säilyvyyteen. Työn tarkoituksena oli testata ja löytää toimeksiantajalle valmissalaatin pakkaamiseen tarkoitetulle rasialle ...