Haku
Viitteet 1-4 / 4
Kuuden viikon kiertävä ruokalista Sydänmerkki-kriteereitä noudattaen : case Pyhäjoen kunta
(2019)
Pyhäjoen ruokapalveluiden Saaren koulun keskuskeittiö tuottaa koululaisille hyvää ja terveellistä ruokaa. Keittiöltä valmistuu lähes 600 koululounasta päivittäin. Asiakaskunta on esikoulusta lukion päättäviin. Koululounasta ...
Kohti Kouluruokadiplomia: Case Kokemäen kaupungin ruokapalvelut
(2019)
Työn tavoitteena oli kartoittaa Kokemäen kaupungin yhteiskoulun kouluruokailun nykytila Kouluruokadiplomi -kriteeristön näkökulmasta sekä laatia kehittämissuunnitelma kouluruokailun kehittämiseksi. Kouluruokadiplomi-kriteeristö ...
Vegaanisten ruokareseptien testaus ja aistinvarainen arviointi: Case: Seinäjoen kaupungin ruokapalvelut
(2020)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kokonaisuutta, jossa restonomi (ylempi AMK) -opiskelija (Björkman 2020) on omassa opinnäytetyössään tutkinut kasvisruokailua Suomen peruskouluissa sekä lukioissa. Tutkimuksessa selvitettiin, ...
Opas kouluruuan suosion edistämisestä oppilaiden huoltajille
(2024)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli korostaa ruokapalveluiden, koulun ja kotien välistä
yhteistyötä ruokakasvatuksessa. Opinnäytetyöhön oli tarkoitus tuottaa opas oppilaiden huoltajille. Oppaassa jaetaan tietoa kouluruuan ...