Näytä suppeat kuvailutiedot

Työntekijän käsikirjan laatiminen ravintola Iguanalle

Bergdahl, Ida (2017)

dc.contributor.authorBergdahl, Ida-
dc.date.accessioned2017-05-29T09:38:38Z
dc.date.available2017-05-29T09:38:38Z
dc.date.issued2017-
dc.identifier.uriURN:NBN:fi:amk-2017052810627-
dc.identifier.urihttp://www.theseus.fi/handle/10024/129591
dc.description.abstractOpinnäytetyön tavoitteena oli tehdä ravintola Iguanalle, selkeä ja toimiva työntekijän käsikir-ja. Käsikirja toimii perehdytyksen apuvälineenä sekä työskentelyn tukena vanhemmille työn-tekijöille. Ravintola Iguana on yksityinen ravintolayritys, johon kuuluu kaksi ravintolaa, Iguana Man-nerheimintie ja Iguana Keskuskatu. Työntekijöitä molemmissa ravintoloissa on yhteensä noin 30. Tietoperustassa käsitellään asiakaspalvelua; mistä se koostuu ja miten se vaikuttaa asiak-kaaseen sekä sitä millaisia mahdollisia haasteita asiakaspalvelu luo työntekijälle. Tämän jälkeen käsitellään uuden työntekijän perehdyttämistä sekä erilaisia tapoja toteuttaa pereh-dyttäminen sekä sitä, millaiset tekijät ovat perehdyttämisen kompastuskiviä. Perehdyttämi-seen liittyy henkilöstöjohtamisen osalta osaamisen johtaminen sekä työhön opastamista. Tärkeänä osana ravintolassa työskentelyä ovat säädökset joista käsitellään alkoholilainsää-däntöä, elintarvikelakia sekä työturvallisuutta. Työntekijän käsikirja toteutettiin omien työskentelykokemuksien perusteella sekä hyödyntä-mällä vanhaa käsikirjaa runkona. Loppuvaiheessa käsikirja luetutettiin kahdella vuoropäälli-köllä, joiden antaman palautteen avulla käsikirja hiottiin valmiiksi. Työntekijän käsikirja on tarkoitettu jokaiselle Iguanassa työskentelevälle henkilölle, niin uusil-le kuin vanhoille työntekijöille. Käsikirjasta löytyy ohjeet, kuinka työskentely ravintolassa ta-pahtuu sekä tuotetietoutta.fi
dc.language.isofin-
dc.publisherHaaga-Helia ammattikorkeakoulu-
dc.rightsAll rights reserved-
dc.titleTyöntekijän käsikirjan laatiminen ravintola Iguanallefi
dc.type.ontasotfi=AMK-opinnäytetyö|sv=YH-examensarbete|en=Bachelor's thesis|
dc.identifier.dscollection10024/439-
dc.organizationHaaga-Helia ammattikorkeakoulu-
dc.contributor.organizationHaaga-Helia ammattikorkeakoulu-
dc.subject.keywordAsiakaspalvelu-
dc.subject.keywordpalvelu-
dc.subject.keywordpalvelun laatu-
dc.subject.keywordperehdytys-
dc.subject.keywordkäsikirja-
dc.subject.degreeprogramfi=Majoitus- ja ravitsemisala|sv=Inkvarterings- och kosthållsbranschen|en=Hotel and Restaurant|-
dc.subject.disciplineHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma-


Tiedostot

Thumbnail

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä suppeat kuvailutiedot