Haku
Viitteet 1-7 / 7
Ekologisen kestävyyden kehittäminen ravintola Paapan Kapakassa
(2021)
Tämän opinnäytetyön tekeminen perustuu ravintola Paapan Kapakan ekologisen kestävyyden tutkimiseen ja kehittämiseen. Tutkimuksen toimeksiantajana toimi Tampereen keskustassa sijaitseva, live- musiikistaan tunnettu ...
Kielten ja viestinnän opettajat kiertotalousasioiden äärellä
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2019)
Biocomposite as an alternative packaging material in beverage industry : comparison of environmental aspects against aluminium and PET plastic
(2021)
Opinnäytetyön antoi toimeksiantona startup -yritys, joka pyrkii tuomaan markkinoille uuden, innovatiivisen virvoitusjuomapakkauksen. Tutkimuskysymyksenä oli, voiko biokomposiittia pitää ympäristöystävällisempänä ...
Sustainability in the shoe market : Adidas on a move to sustainability
(2021)
The objective of this thesis and research was to explore how sustainability plays a part in today’s fashion world. This thesis was carried out to research, analyse, and evaluate the fast-fashion world and its production ...
Sustainable food packaging and recycling in restaurants and cafes
(2021)
“Waste is a by-product of affluence, and packaging contributes greatly to the overuse of natural resources on the front end, and excessive waste on the back end.” (cf. Boylston. 2009)
Nowadays the restaurant industry ...
ISO 14001-Ympäristöjärjestelmän käyttöönotto Tampereen Huoltoykönen Oy:ssa
(2023)
Tässä opinnäytetyössä suunniteltiin ISO 14001-standardin kanssa yhteensopiva ympäristönhallintajärjestelmä Tampereen Huoltoykkönen Oy:n käyttöön. Autoalan ollessa jatkuvasti kasvavissa paineissa ottaa ympäristönäkökulmat ...
Pirkanmaan teolliset symbioosit (PITS) : sivuvirtoja, synergioita ja symbiooseja
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2023)