Evenemangsplanering : Invigningen av Café Grönan
Ojala, Joacim (2019)
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2019111220987
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2019111220987
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön aihe on tapahtumasuunnittelu, ja tarkoituksena on suunnitella uuden ravintolan avajaistilaisuus. Tulevan ravintolan nimi on Café Grönan, ja se tulee sijaitsemaan Hangon keskustassa.
Voidakseni suunnitella onnistuneet avajaiset luen teoriaa tapahtumasuunnittelusta, ja haastattelen myös tehtävänantajiani, saadakseni heidän näkemyksensä tapahtumasta.
Kun luon tapahtumasuunnitelman, otan huomioon lukemani teoriat ja tehtävänantajani toivomukset. Näihin tietoihin yhdistän omat ideani.
Opinnäytetyön tulos on suunnitelma, jota voi käyttää, kun ravintola on valmis avajaisiin. Suunnitelma sisältää tapahtuman konseptin, toiminta- ja markkinointisuunnitelman, sekä katsauksen budjettiin ja mitä tulisi tehdä tapahtuman jälkeen.
Voidakseni suunnitella onnistuneet avajaiset luen teoriaa tapahtumasuunnittelusta, ja haastattelen myös tehtävänantajiani, saadakseni heidän näkemyksensä tapahtumasta.
Kun luon tapahtumasuunnitelman, otan huomioon lukemani teoriat ja tehtävänantajani toivomukset. Näihin tietoihin yhdistän omat ideani.
Opinnäytetyön tulos on suunnitelma, jota voi käyttää, kun ravintola on valmis avajaisiin. Suunnitelma sisältää tapahtuman konseptin, toiminta- ja markkinointisuunnitelman, sekä katsauksen budjettiin ja mitä tulisi tehdä tapahtuman jälkeen.