Haku
Viitteet 1-3 / 3
Forage : mobiilikeittiökonsepti catering-yritykselle
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella liikkuva keittiökonsepti, jonka avulla catering-yritys voi joustavasti kuljettaa palvelua uusiin ympäristöihin. Suomen metsät ja luonto toimivat työn inspiraationa ja mahdollisena ...
Palvelumuotoilu apuna artikkelikehityksessä : nuorten tarpeiden löytäminen yhteiskehittämisen keinoin
(2023)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyö aiheena oli artikkelikehitys yhteiskehittämisen keinoin nuorille käyttäjäryhmille, ikähaarukkana toimi noin 18–26-vuotiaat. Kehitystyö pohjautui muotoilun menetelmiin ja käyttäjälähtöiseen ...
Osallistavan pelisuunnittelutyökalun muotoilu
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli helpottaa pelaajien osallistamista pelisuunnittelu prosessiin. Tarkoituksena oli luoda konsepti, joka luo pelaajien osallistamisesta helppoa ja nopeaa pelinkehittäjälle. Opinnäytetyö alkoi etsimällä ...