Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lapin ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lapin ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Eettisesti kestävää lihantuotantoa, onko sitä?

Majuri, Karoliina; Muuttoranta, Kirsi (2020)

Avaa tiedosto
Eettisesti kestävää lihantuotantoa, onko sitä Karoliina Majuri ja Kirsi Muuttoranta Lumen 3_2020.pdf (145.9Kt)
Lataukset: 

URI
https://iwwebhallinta.ulapland.fi:8443/loader.aspx?id=80287d3b-d589-4ff4-81fa-d90b05c3150c

Majuri, Karoliina
Muuttoranta, Kirsi
Lapin ammattikorkeakoulu
2020
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2020102921754
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste