Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lapin ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lapin ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

”Pellolta pöytään” - lähiruoan tuotannon hyviä käytänteitä

Yli-Suvanto, Sini; Romakkaniemi, Hanna-Mari (2020)

 
Avaa tiedosto
Pellolta pöytään - lähiruoan tuotannon hyviä käytänteitä Yli-Suvanto ja Romakkaniemi Lumen 3_2020 (969.9Kt)
Lataukset: 

URI
https://iwwebhallinta.ulapland.fi:8443/loader.aspx?id=8a7018bb-ebb9-4c10-8a7a-5f8bb2ce8fb4

Yli-Suvanto, Sini
Romakkaniemi, Hanna-Mari
Lapin ammattikorkeakoulu
2020
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2020102921774
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste