Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Metropolia Ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Metropolia Ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

Elintarvikestandardin laatuvaatimukseen liittyvien riskien arviointi ja hallinta elintarvikealan yrityksessä

Mäkelä, Annika (2020)

 
Avaa tiedosto
Elintarvikestandardin laatuvaatimukseen liittyvien riskien arviointi ja hallinta elintarvikealan yrityksessä - Annika Mäkelä.pdf (1.391Mt)
Lataukset: 


Mäkelä, Annika
2020
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2020120225688
Tiivistelmä
Tässä insinöörityössä perehdyttiin IFS Food 6.1 -standardin käyttöönoton valmisteluun pääkaupunkiseudulla toimivassa elintarvikealan yrityksessä. Työssä perehdyttiin standardin kriittisimpiin pisteisiin eli knock out -vaatimuksiin, ja valmistauduttiin sertifiointiprosessiin varmistamalla yrityksen täyttävän standardin vaatimukset.

Työssä perehdyttiin tarkemmin standardin henkilöstön hygieniaa koskevaan vaatimukseen (Knock Out n:ro 3). Vaatimuksesta toteutettiin riskien arviointi sekä suunniteltiin ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Työn tavoitteena oli ymmärtää standardin vaatimukset käytännössä.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste