Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lapin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lapin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Perehdytyssuunnitelma ravintola Hallan Karhuun

Piiparinen, Jenna (2021)

 
Avaa tiedosto
Perehdytyssuunnitelma Hallan Karhuun (507.1Kt)
Lataukset: 


Piiparinen, Jenna
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2021052110191
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tehtävänä oli tehdä ravintola Hallan Karhuun selkeä perehdytyssuunnitelma, joka helpottaa esimiestä tai mahdollisesti työhön perehdyttäjää perehdytysprosessissa. Perehdytyssuunnitelma toimii muistilistana perehdyttäjälle ja se laadittiin taulukkomuodossa. Perehdytyssuunnitelma tehtiin, koska yrityksellä on käytössään vain perehdytyskansio. Opinnäytetyön tietoperustan teemoina olivat perehdyttäminen ja työhyvinvointi.

Tutkimusmenetelminä työssä käytettiin haastattelua ja balanced scorecard -menetelmää. Haastattelun avulla kerättiin tietoa toimeksiantajalta ja kahdelta työntekijältä siitä, millainen perehdytyssuunnitelma sisällöllisesti olisi ja mikä hyödyttäisi tulevaisuudessa. Balanced scorecard -menetelmää käytettiin mittarina siten, että tarkasteltiin, miten tärkeä perehdytyssuunnitelma on toimeksiantajalle. Mittaria käytettiin myös perehdytyssuunnitelman laatimisessa ja mitattaessa sitä, miten käytännöllinen ja tehokas perehdytyssuunnitelma on perehdytyksen apuna.

Menetelmien avulla laadittiin perehdytyssuunnitelma, joka on kuvattu taulukkomuodossa. Taulukossa näkyvät yleistä asiaa yrityksestä ja tärkeät asiat työtehtäviin liittyen. Työn tulokseksi saatiin perehdytyssuunnitelma ravintola Hallan Karhuun.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste