Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Yrityksen perustaminen ja liiketoimintasuunnitelman laatiminen : Liiketoimintasuunnitelma: Salaatti- ja pastabaari PAUS

Jokiperä, Pauliina (2012)

 
Avaa tiedosto
Jokipera_Pauliina.pdf (477.6Kt)
Lataukset: 


Jokiperä, Pauliina
Tampereen ammattikorkeakoulu
2012
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2012121419462
Tiivistelmä
Yrityksen perustaminen ja liiketoimintasuunnitelman laatiminen valikoitui tämän opin-näytetyön aiheeksi kirjoittajan kiinnostuksesta yrittäjyyteen ja sitä kautta haluun selvittää yrityksen perustamiseen vievää polkua. Työ kuvaa yrityksen perustamista yksityis-kohtaisesti perustamispäätöksestä toiminnan aloittamiseen ja se pyrkii tuomaan esiin kaikki yrityksen perustamista koskevat tärkeät vaiheet ja huomioon otettavat asiat. Lii-ketoimintasuunnitelman laatimista koskevassa osioissa käydään läpi sitä, kuinka suunnitelma tulisi laatia niin, että se kuvaa mahdollisimman hyvin ja laajasti tulevaa yritystoi-mintaa.

Teoriaosuus koostuu kahdesta osa-alueesta, yrityksen perustamisesta sekä liiketoiminta-suunnitelman laatimisesta. Tämän lisäksi liiketoimintasuunnitelman laatimista koskevien ohjeiden avulla laadittiin liiketoimintasuunnitelma kuvitteelliselle Salaatti- ja pastabaari PAUSille. Tavoitteena työllä oli antaa kirjoittajalle mahdollisimman laaja käsitys ravintola-alan yrityksen perustamisesta. Tästä syystä joissain kappaleissa esiin on nos-tettu nimenomaan ravintolan perustamiseen liittyviä erityishuomioita.

Työ antoi hyvän tilaisuuden tarkastella pienen ruokaravintolan syntymisen ja hengissä säilymisen mahdollisuuksia ja toivon mukaan se tulee kirjoittajalle tarpeelliseksi tulevaisuudessa. Julkisessa versiossa Salaatti- ja pastabaari PAUSin liiketoimintasuunnitelma on piilotettu.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste