Haku
Viitteet 1-4 / 4
Puolivalmisteiden pakkausmenetelmien laadun vertailu
(2020)
Insinöörityössä verrattiin kahden juustopuolivalmisteen laatua eri pakkausmenetelmien välillä. Tuotteissa on ilmennyt ennenaikaisia pilaantumisia säilytyksen aikana nykyisillä pakkausmenetelmillä ja aiheutunut hävikkiä ...
Mustikkakeittoprosessin laadun parantaminen lean six sigma -menetelmällä
(2020)
Valio Oy’s blueberry soup is a pasteurized berry soup whose main raw materials are water, sugar, blueberries and blueberry juice. Product quality and implementation of the recipe is ensured by, for example, Brix measurement, ...
Vierasesineiden hallinnan kehittäminen sulatejuuston tuotannossa
(2023)
Opinnäytetyö tehtiin Valio Oy:n toimeksiantona. Työn tarkoituksena oli kehittää toimintaohjeet vierasesinetilanteille Valio Oy:n Vantaan tehtaalle sulatejuuston valmistus- ja pakkausosastoille. Työohjeiden tavoitteena oli ...
Jauheidenkäsittelytilan toiminnallisuuden ja ergonomian parantaminen
(2024)
Valio Oy:lle tehdyn insinöörityön aiheena oli jauheidenkäsittelytilan toiminnallisuuden ja ergonomian parantaminen 6S lean -hallintamenetelmän mukaisesti. Työ toteutettiin Valion Helsingin mehutehtaalle. Projektin taustalla ...