Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Vaasan ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Vaasan ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Smaker från Europa : Planering och förverkligande av en temavecka

Granholm, Marika (2013)

 
Avaa tiedosto
Marika_Granholm_lardomsprov.pdf (405.5Kt)
Lataukset: 


Granholm, Marika
Vaasan ammattikorkeakoulu
2013
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2013112217794
Tiivistelmä
I detta lärdomsprov planeras och förverkligas en temavecka hos Kårkulla i Jakobstad. Efter att temaveckan förverkligades undersöktes hur kunderna upplevde veckan och temaveckans mat och övriga intryck. Förutom matlistan planerades informationsblad gällande temat, reklamaffischer och recept. Jag tog kontakt med Kårkulla samkommun i Jakobstad och vi bestämde tillsammans hurudant tema som skulle passa, tidpunkt samt hurudan budget jag skulle följa när jag gjorde upp temaveckans matlista. Efter att temaveckan förverkligats gjorde jag upp en enkät som kunderna fick fylla i anonymt. Resultaten analyserades sedan med hjälp av statistikprogrammet SPSS. Efter att ha analyserat enkätsvaren kan man konstatera att temaveckor är intressant och att det är roligt med nya smaker. Från uppdragsgivarens sida var temaveckan en trevlig upplevelse.
 
The aim of this thesis was to plan and implement a theme week for the Kårkulla federation of municipalities in Jakobstad. After the theme week a questionnaire was compiled to find out how the customers experienced the week, the food and other impressions. In addition to the menu information posters, advertising posters and recipes were planned. I contacted a representative of the Kårkulla municipality in Jakobstad and we decided together the type of the theme, the timetable and the resources I could use for the menu. After the theme week a questionnaire was compiled which the customers could fill in anonymously. The results were analyzed with the help of the statistic program SPSS. Analyzing the questionnaire revealed that the customers like theme weeks and think it is fun with new tastes. According to the commissioning party the theme week was a nice experience.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste