Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Vaasan ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Vaasan ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Viron Ruokakulttuurin kehitys

Salo, Irene (2010)

 
Avaa tiedosto
OPINNAUTETUO.pdf (476.5Kt)
Lataukset: 


Salo, Irene
Vaasan ammattikorkeakoulu
2010
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201001241528
Tiivistelmä
Opinnäytetyö käsittelee virolaista ruokakulttuuria. Ensimmäisessä osiossa pereh-dyn lihan, kalan, viljojen sekä juomien historiaan. Seuraavaksi tutkin ruokailuvä-lineitä, luon yleiskatsauksen ruokatapoihin sekä ruokiin yleensä. Viimeisessä osi-ossa perehdyn kolmen vuosisadan viikoittaisiin ruokamenuihin sekä pääraaka-aineiden käyttöön ruoissa. Loppu osiossa tutkin pääraaka-aineiden muutoksia kolmen vuosisadan aikana.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste