Ravintolapalveluiden käyttö pääkaupunkiseudulla korona-aikana
Ohtonen, Petteri; Heikkinen, Vesa (2022)
Ohtonen, Petteri
Heikkinen, Vesa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
2022
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022033126360
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022033126360
Tiivistelmä
Ravintolapalveluiden käyttö pääkaupunkiseudulla 1–2/2022
Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää pääkaupunkilaisten ravintolapalveluiden käyttöä ja ruokailua kodin ulkopuolella.
Tutkimus on tehty edistämään ravintolayritysten liiketoimintaa ja sen kehittämistä.
Tiedonkeruuaikana ravintolat olivat avoinna, mutta aukioloaikoja rajoitettu voimakkaasti
– Ruokaravintoloiden anniskeluoikeus klo 20 asti, auki klo 21 asti.
– Anniskelupainotteiset ravintolat anniskeluoikeus klo 17 asti, auki klo 18 asti.
Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää pääkaupunkilaisten ravintolapalveluiden käyttöä ja ruokailua kodin ulkopuolella.
Tutkimus on tehty edistämään ravintolayritysten liiketoimintaa ja sen kehittämistä.
Tiedonkeruuaikana ravintolat olivat avoinna, mutta aukioloaikoja rajoitettu voimakkaasti
– Ruokaravintoloiden anniskeluoikeus klo 20 asti, auki klo 21 asti.
– Anniskelupainotteiset ravintolat anniskeluoikeus klo 17 asti, auki klo 18 asti.