Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ravintolapalveluiden käyttö pääkaupunkiseudulla korona-aikana

Ohtonen, Petteri; Heikkinen, Vesa (2022)

 
Avaa tiedosto
Raportti_Ravintolapalvelujen_kaytto_korona-aikana_2022.pdf (1.499Mt)
Lataukset: 


Ohtonen, Petteri
Heikkinen, Vesa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
2022
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022033126360
Tiivistelmä
Ravintolapalveluiden käyttö pääkaupunkiseudulla 1–2/2022

Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää pääkaupunkilaisten ravintolapalveluiden käyttöä ja ruokailua kodin ulkopuolella.

Tutkimus on tehty edistämään ravintolayritysten liiketoimintaa ja sen kehittämistä.

Tiedonkeruuaikana ravintolat olivat avoinna, mutta aukioloaikoja rajoitettu voimakkaasti
– Ruokaravintoloiden anniskeluoikeus klo 20 asti, auki klo 21 asti.
– Anniskelupainotteiset ravintolat anniskeluoikeus klo 17 asti, auki klo 18 asti.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste