Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Tekoäly osana ammattikeittiön arkea

Tuomi, Aarni (2023)

 
Avaa tiedosto
TuomiATekoalyOsanaAmmattikeittionArkea.pdf (4.671Mt)
Lataukset: 


Tuomi, Aarni
Ympäristökustannus oy
2023
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20231117147271
Tiivistelmä
Digitalisaatio muuttaa ravintola-alaa. Viime vuosina etenkin alustatalous ja tekoäly ovat nousseet otsikoihin kuumimpina digitalisaation muotoina. Oikein valjastettuna alustatalous avaa uusia tuotekehityksen ja kasvun kanavia ravitsemisalalle, kun taas tekoäly mahdollistaa asiakaskokemuksen uudenlaisen personoinnin, kysynnän älykkäämmän ennakoinnin sekä toistuvien prosessien automatisoinnin. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten alustatalous ja tekoäly ovat muuttaneet ravintola-alaa ja mitä se merkitsee ammattikeittiön kannalta.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste