Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Savonia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Savonia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Tapahtuma: Case Karjalan lennoston yleisöruokailun järjestäminen

Heikkinen, Tiina (2024)

Avaa tiedosto
Heikkinen_Tiina.pdf (1.184Mt)
Lataukset: 


Heikkinen, Tiina
2024
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024120533390
Tiivistelmä
Tämä toiminnallinen opinnäytetyö käsitteli Karjalan lennoston valatilaisuuden yleisöruokailun suunnittelua ja
toteutusta, joka järjestettiin puolustusvoimien henkilökunnalle, varusmiehille ja heidän läheisilleen. Ruokailu
toteutettiin Compass Groupin tapatumaravintolassa Olvi Oluthallilla Iisalmessa, ja se oli suunniteltu
palvelemaan 1350 osallistujaa. Tapahtuma pidettiin 17.8.2024, ja päivän ohjelma alkoi klo 9.00 muiden
aktiviteettien osalta, kun taas ruokailu aloitettiin klo 12.00 valatilaisuuden päätyttyä viereisellä
tapahtumakentällä.

Opinnäytetyön teoriapohja rakentui tapahtumatuotannon, turvallisuuden ja vastuullisuuden teorioihin, koska
tapahtumatuotannon, turvallisuuden ja vastuullisuuden alueet olivat keskeisiä tapahtuman
onnistumiselle. Tapahtumatuotannon teoria auttoi kehittämään sujuvia ja tavoitteellisia tuotantoprosesseja,
joissa riskit olivat ennakoituja. Turvallisuuden huomioiminen puolestaan takasi osallistujien ja henkilöstön
turvallisuuden, vähentäen riskejä ja varmistaen hätätilanteiden hallinnan. Vastuullisuuden osa-alueiden hahmottaminen ohjasi toimintatapoja, jotka paransivat tapahtuman vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.
Työn teoriapohjan eri osa-alueet auttoivat luomaan hyvin suunnitellun, turvallisen ja
vastuullisen tapahtuman.

Työn toiminnallisessa osuudessa arvioidaan tapahtuman toteutuksen onnistumista saadun palautteen
perusteella, keskittyen erityisesti ruokailun ja tapahtuman kokonaisuuden sujuvuuteen. Tämän arvioinnin
kautta voidaan tarkastella tapahtuman eri osa-alueiden toimivuutta, tunnistaa kehittämiskohteita ja vah-vistaa
niitä elementtejä, jotka onnistuivat hyvin.
Opinnäyteyön tuloksena syntyi toimiva malli tapahtumien järjestämiseen. Malli tarjoaa konkreettiset oh-jeet ja
suuntaviivat, joita voidaan hyödyntää tulevien suurten tapahtumien tuottamisessa. Se myös tukee toi-minnan
suunnittelua ja toteutusta eri sidosryhmien kanssa, mikä auttaa varmistamaan sujuvan ja onnistuneen
tapahtumakokemuksen.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste