Haku
Viitteet 1-5 / 5
Ravintoloiden raaka-ainehankinnat: Ravintolaryhmä Oy
(2020)
Opinnäytetyö on laadullinen tutkimus ravintoloiden raaka-ainehankinnoista. Tutkimus toteutettiin puolistrukturoidun haastattelun avulla. Opinnäytetyössä tutkittiin, miten Ravintolaryhmään kuuluvat ravintolat hyötyvät ryhmään ...
Restonomiksi valmistuneiden työllistyminen ja urakehitys
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa ajankohtaista ja relevanttia tietoa suomalaisista ammattikorkeakouluista vuosina 2016−2021 restonomiksi valmistuneiden työllistymisestä ja urakehityksestä. Päämääränä oli selvittää, ...
Toimintasuunnitelma Green Keyn ylläpitämiseksi
(2021)
Opinnäytetyössä esitellään toimintasuunnitelma opinnäytetyön toimeksiantajalle Green Key -ympäristömerkin ylläpitämiseksi.
Creating a Concept for Pairing of Thai Street Foods with Sparkling Wines
(2022)
This research-based thesis aims to create a concept for pairing of Thai street foods with sparkling wines. This concept will be used in the “Chiangmai cottage in the northern Thailand by the Taeng River” (CTT). CTT is a ...
Työhyvinvoinnin kehittämisen design brief : case: Yritys X Oy
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Yritys X Oy:n turvamyyjien alhaisen sitoutumisen ja osallistumisen syitä. Mainittujen haasteiden arvioitiin linkittyvän viimeisimmän työtyytyväisyyskyselyn perusteella työhyvinvoinnissa ...