Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kasvisruoka- ja leivontaohjeita ammattikeittiöille. Veget ja hiilet haltuun -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä -hankkeen keskeisenä tavoitteena on ollut hävikin vähentämisen lisäksi kasvisruokatarjonnan lisääminen ammattikeittiöissä. Työelämän toimijoille järjestetyissä ...
Opas kestäviin ruokapalveluihin yleisötapahtumassa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Suomessa järjestetään vuosittain lukemattomia erilaisia yleisötapahtumia. Etenkin isojen yleisötapahtumien ympäristövaikutukset voivat olla merkittäviä. Osa näistä ympäristövaikutuksista syntyy ruoka- ja kahvilapalvelujen ...
Ruokahävikki kuriin. Erilaiset tavat tiedon jakamisessa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Ruokahävikin vähentäminen sekä kasviruoan ja kotimaisen kalan lisääminen ruokalistoille ovat aiheita, jotka edistävät ruokapalveluiden ekologista ja vähähiilistä toimintaa. Meillä valtakunnallinen strategia sekä sitä kautta ...