"gastronomia" - Selaus asiasanan mukaan Turun ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-2 / 2
-
Molekyyligastronomia : uusia mahdollisuuksia ruoanvalmistukseen
Turun ammattikorkeakoulun puheenvuoroja : 52 (Turun ammattikorkeakoulu, 2010)Tässä artikkelissa esitellään ruoanvalmistuksen uuden trendin, molekyyligastronomian, tuomia mahdollisuuksia. Tavoitteena on innostaa lukijoita tutustumaan tieteenalaan sekä suhtautumaan innovatiivisesti ruokaan. ... -
Molekyyligastronomia osana ravintolakokin ammattitutkinnon kehittämistä tulevaisuuden haasteisiin
(Turun ammattikorkeakoulu, 2009)Opinnäytetyön tavoite on ravintolakokin ammattitutkinnon kehittäminen tulevaisuuden haasteisiin. Toimeksiantaja työlle on Turun ammatti-instituutin aikuiskoulutus. Opinnäytetyö antaa toimeksiantajalle tutkielman Suomessa ...