Haku
Viitteet 1-10 / 39
Business plan: Mon Nam : Vietnamese restaurant in Hämeenkyrö, Finland
(2020)
The objectives of the report were to emphasize the importance of a business plan and its main features to companies. The theoretical framework was conducted from academic publishments, whereas its principal focus was ...
Quality of Hotel St. George's breakfast
(2020)
Quality and customer satisfaction are well-known as the key target determining the success of a hospitality organization. The determination of the research is to evaluate breakfast’s quality and value in hotel St. George ...
Oppimisympäristön kehittäminen tiimioppimisen avulla : case Saimaan ammattiopisto Sampon uusi opetusravintola
(2020)
Opinnäytetyö on tehty Saimaan ammattiopisto Sampon ravintola- ja cateringalalle ja toteutettu laadullisena tapaustutkimuksena. Kehitystyössä on myös toimintatutkimuksen piirteitä. Kehitystyön tavoitteena on luoda tiimioppimisen ...
Guideline to the reduction of food waste in restaurant business : case : Restaurant Fabrik - Helsinki
(2020)
The purpose of the thesis was to build a practical guideline for Fabrik restaurant, Helsinki to reduce its food waste. The work also investigated economic impact as well as environmental impact of food waste on the global ...
Opportunities for accommodation industry to improve the customer journey for leisure solo travellers
(2020)
The objectives of the study were to understand the solo travellers as a market segment for the accommodation industry and to find opportunities for accommodation industry to improve the customer journey for leisure single ...
Hävikin hallinta Etelä-Karjalan Osuuskaupan ravintoloissa
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitä hävikki on ja mistä se muodostuu Etelä-Karjalan Osuuskaupan (Eekoo) uniikeissa ruokaravintoloissa. Opinnäytetyössä kuvataan, millaisista syistä hävikkiä voi syntyä ...
Muutosjohtaminen ravintola-alan yrityksessä
(2020)
Opinnäytetyön aiheena oli tutkia, kuinka ravintola-alan case -yrityksen muutosjohtaminen on onnistunut ja kuinka sitä voidaan kehittää.
Opinnäytetyö toteutettiin kvalitatiivisena tutkimuksena, joka koostui teoria-osuudesta ...
Matkailuhankkeiden vaikuttavuus matkailun kehitykseen Etelä-Karjalassa kymmenen vuoden aikana 2009 - 2019
(2020)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin julkisrahoitteisten matkailuhankkeiden vaikuttavuutta matkailun kehitykseen Etelä-Karjalassa kymmenen vuoden aikana (2009-2019). Opinnäytetyö toteutettiin yhteistyössä Etelä-Karjalan liiton ...
Sustainable practices in sourcing and waste management of Restaurant Kampusravintolat Oy, Finland
(2020)
Problems with the food system turn out to be the central of many other climatic, social, and economical challenges in our society. In order to understand unsolved issues of Finland’s food service, the thesis focuses on ...
Kestävä kehitys ja kiertotalous ravintola-alan restonomiopiskelijoille -aineistopaketin teoria
(2020)
Tämä opinnäytetyön tarkoituksena on tarkastella kestävää kehitystä ja kiertotaloutta ravintola-alan restonomiopiskelijoille sopivasta näkökulmasta. Opinnäytetyön tarkoituksena on lisäksi toimia teoriapohjana erikseen ...