Haku
Viitteet 1-4 / 4
Henkilöstöopas Hotel Mestariin uuden työntekijän sitouttamisen tueksi
(2023)
Tämän opinnäytetyön aiheena on uuden työntekijän perehdytys ja perehdytyksen tuomat hyödyt työntekijän sitoutumiseen sekä työtyytyväisyyteen. Työ toteutettiin toiminnallisena opinnäytetyönä ja se laadittiin toimeksiantona ...
Perehdytyssuunnitelma ravintola-alan yritykselle Oulussa
(2022)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli luoda toimiva perehdytyssuunnitelma toimeksiantajayritykselle Oulussa. Yritys on Oulussa sijaitseva 80 asiakaspaikkainen lounaskahvila, joka myy perinteisten kahvilatuotteiden ...
Tervetuloa Belgeen-opas
(2023)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön toimeksiantajana on ravintola Belge, joka on Helsingin keskustassa Kluuvissa sijaitseva belgialainen olut- ja ruokaravintola. Ravintola on yksi HOK-Elannon konsernin alle kuuluvista ...
Perehdytysopas Bistro Popottiin
(2019)
Opinnäytetyö käsittelee henkilökunnan perehdytysmanuaalin merkitystä ravintola-alalla, sekä sen selkeyden ja yhtenäisyyden tärkeyttä. Työn tavoitteena on korostaa perehdytyksen merkitystä erityisesti uusille työntekijöille. ...