Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Oulun ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Oulun ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun

Järvelä, Marja-Liisa; Järveläinen, Titta; Salomaa, Sanna; Sohlo, Marika; Tiermas, Mervi (2021)

Avaa tiedosto
Oamk Journal 5_2021.pdf (1.558Mt)
Lataukset: 


Järvelä, Marja-Liisa
Järveläinen, Titta
Salomaa, Sanna
Sohlo, Marika
Tiermas, Mervi
Oulun ammattikorkeakoulu
2021
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Artikkelissa kerrotaan vastuullisuuden eri osa-alueista ruokaketjussa. Se tarjoaa alkutuottajille, elintarvikejalostajille, ammattikeittiöille ja kaupan alan toimijoille eväitä vastuullisuuden eri osa-alueiden tunnistamiseen, mittaamiseen ja johtamiseen sekä onnistuneeseen vastuullisuusviestintään. Lisäksi julkaisussa käsitellään ruokaketjun toimijoiden vastuullisuuteen liittyviä kehittämistarpeita.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste