Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)
  • Näytä viite

Kehitysehdotuksia ravintolan toimintamalleihin sekä oman osaamisen vahvistaminen ravintolatyöntekijänä

Häkämies, Jessi (2021)

 
Avaa tiedosto
Opinnäytetyö_Häkämies.pdf (1.512Mt)
Lataukset: 

Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad
Häkämies, Jessi
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2021121626381
Tiivistelmä
Tämän päiväkirjamuotoisen opinnäytetyön tarkoituksena on vahvistaa kirjoittajan omaa osaamista sekä samalla kehittää yhteistyökumppanina toimivan yrityksen päivittäisiä toimintamalleja. Yhteistyökumppanina toimii Helsingin keskustassa sijaitseva italialainen viinibaari.

Päiväkirjassa seurataan ravintolatyöntekijän työpäiviä 10 viikon ajalta syyskuusta joulukuuhun syksyllä 2021. Päiväkirjakirjoituksissa on jokaisella viikolla oma teema, jota tarkastellaan työtehtävien yhteydessä. Käsiteltävien teemojen kautta vahvistetaan omaa osaamista sekä tehdään itsereflektointia. Päiväkirjamuotoinen opinnäytetyö sisältää päivittäiset raportoinnit työtehtävistä sekä teorian tarkastelun viikkoanalyyseissa.

Opinnäytetyön tietoperusta muodostuu viikoittain käsiteltävän teeman teoria-aineistosta. Opinnäytetyön teemat ovat: oman viinitietouden lisääminen, perehdyttäminen, reseptiikan päivitys, hankinnan ja varastoinnin tarkastelu, asiakaspalvelu, työhyvinvointi, sisäinen viestintä, vastuullisuus ja kestävä kehitys, esimiestyöskentely sekä omavalvonta. Opinnäytetyön tietoperusta pohjautuu ravintola-alan kirjallisuuteen sekä verkkolähteisiin.

Päiväkirjan kirjoittamisen aikana kirjoittajan oma osaaminen kehittyi useassa eri teemassa ja ammattitaito vahvistui. Kirjoittajan näkemys eri työtehtävien merkityksestä laajeni ja sen myötä tapahtui uuden oppimista. Työn toteuttamisen aikana tuotettiin erilaisia kirjallisia ohjeita, jotka jäävät yhteistyökumppanina toimineen yrityksen käyttöön. Ohjeiden myötä yrityksen jokapäiväiset toimintamallit yhtenäistyvät, työntekijöiden perehdyttäminen helpottuu sekä samalla palveluprosessien laatu paranee.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste