Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Oulun ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Oulun ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kotimaisella kalalla kestävää kulutusta – kokemuksia kala-alan jalostajilta ja ammattikeittiöiltä lähikalan käytöstä

Kokko, Riikka; Honkanen, Henna (2022)

 
Avaa tiedosto
Oamk Journal 145_2022.pdf (330.9Kt)
Lataukset: 


Kokko, Riikka
Honkanen, Henna
Oulun ammattikorkeakoulu
2022
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022093060578
Tiivistelmä
Kotimainen luonnonkala on terveellinen ja ympäristöystävällinen valinta, mutta sen käyttö on tällä hetkellä vähäistä. Sekä ammattikeittiöt että kala-alan jalostajat ovat halukkaita edistämään luonnonkalan käyttöä lisäämällä lähikalaa valikoimiinsa. Luonnonkalan käyttöä ammattikeittiöissä on edistetty hankkeiden avulla. Myös kala-alan jalostajat pyrkivät kehittelemään uusia tuotteita luonnonkalasta ammattikeittiöiden tarpeisiin. Ammattikeittiöiden, kala-alan jalostajien ja kalatuotteiden loppukäyttäjien mukaan tukea ja tiedottamista kaivataan kuitenkin lisää, jotta lähikalan käyttöä saadaan lisättyä.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste