Panimotilojen suunnittelu
Piippo, Juho-Kalle (2024)
Piippo, Juho-Kalle
2024
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024060420867
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024060420867
Tiivistelmä
Artikkelin tarkoituksena on kuvata lukijalle panimotilojen suunnittelussa huomioon otettavia seikkoja elintarvikkeiden valmistukselle asetettujen vaatimuksien sekä tuotannon tehokkaan sujuvuuden kannalta. Siinä esitetään kirjoittajan näkemys siitä millaisessa tilassa laadukas tuottavuus saavutettaisiin. Artikkelissa käytetyt tiedot on kerätty tarkkailemalla pienpanimon tyypillisiä työtehtäviä sekä sisätiloissa tapahtuvaa liikennettä.