Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Oulun ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Oulun ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Sustainable solutions that reduce and prevent food spoilage and food waste

Määttä, Harri (2024)

 
Avaa tiedosto
Oamk_Journal_117_2024.pdf (758.5Kt)
Lataukset: 


Määttä, Harri
Oulun ammattikorkeakoulu
2024
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20241212102128
Tiivistelmä
There are several emerging technologies in food sensing and labeling that are transforming the industry. These intelligent technologies are already being effectively utilized to enhance the quality, safety, and traceability of food products. The use of these tools and technologies will also support the transition to more sustainable and healthy food systems. The MICROORC project aims to develop novel sustainable solutions to reduce and prevent food waste. It will comprehensively evaluate and test a range of solutions, technologies, services and tools and create recommendations for policies and practices based on monitoring, utilizing, and targeting the food microbiome along the supply chain.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste